petak, 7. listopada 2011.

Otvorenje izložbe Franje Feldija

Izložba slika "Ratna priča - dokument jednog vremena" generala Feldija svečano je otvorena u galeriji Ministarstva obrane "Zvonimir" u Zagrebu, 6. listopada 2011. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatske i vrhovnog zapovjednika naše vojske Ive Josipovića.
Kako se dogodilo da se nađem na otvorenju te izložbe i da se, prvi put u životu rukujem s generalima, autorom, umirovljenim general-pukovnikom Franjom Feldijem i umirovljenim stožernim generalom Antunom Tusom? O događaju me obavijestio i pozvao na otvorenje prijatelj, profesor Milan Ilić, koji je izvršio odabir radova, zajedno s kustosicom Zrinkom Pillauer Marić uredio postav, napisao kritički osvrt kao predgovor brošure.






 




Nema komentara :

Kopiranje autorskih radova (pjesama i proze) dozvoljeno je jedino za privatnu upotrebu,
BEZ IZMJENA, KOMPLETNO, S ORIGINALNIM NASLOVOM I S NAVEDENIM IMENOM AUTORA!
U tom obliku i na taj način radovi se smiju stavljati na nekomercijalne stranice, blogove, forume... Dozvoljena je upotreba i u edukativne i slične svrhe ali ne komercijalno. Za to se, molim vas, javite autoru preko stranice za kontakt, kao i za korištenje sadržaja za čitanje ili recitiranje na priredbama i natječajima.

Ostali zapisi, vijesti, informacije, mogu se slobodno preuzeti uz navođenje izvora.
Želite li takve sadržaje umnožavati, na bilo koji način komercijalno distribuirati pjesme ili priče, tiskati, uglazbljivati, podrazumijeva se da je neophodan kontakt radi dogovora. Upotreba tih materijala koja nije u skladu s navedenim podliježe Zakonu o autorskom pravu i moralnom pravu vlasnika.

Adresa za kontakt nalazi se na stranici "O meni i blogu".